Kundeopplevelser

Hva våre kunder sier om 123ski trekksele.

“Hei! Tusen takk for rask og god service. Nå har vi brukt skiselen et par helger og det fungerer virkelig bra! Datteren vår Amalie er 4 år og vi går lange skiturer, hun og vi stortrives! Vi har også vært i slalåmbakken. Takk for et supert produkt!

Harald

“Hei! Vi har brukt selen mye allerede, og er veldig fornøyd. Jenta vår blir 4 i april, og har hatt ski på beina i to sesonger, men først i år går hun lengre distanser. Når hun dras i selen er hun stødig, og kan både gå selv eller holde seg fast i tauet. Vi har anbefalt den videre:)”

Monica

“ Tusen takk for skiselen fra 123ski.no. Den har medført at vi i år har gått skiturer på 5 km med Silje på 4 år. Vi har brukt den i de bratteste bakkene både oppover og nedover. ”

Linda

“ Takket være trekkselen klarte 4,5 åringen å legge bak seg over 3,5 mil på 3 dager i påsken og best av alt – i strålende humør hele tiden. Nedover kjører hun selv, så vi testet ikke den muligheten.”

Ragnhild

“Hei! I dag har Thomas på 4 år gått 8 km på ski takket være selen til 123ski.no. Han har hatt litt problemer med balansen, men selen har hjulpet han med dette. Vi kunne gått mye lengre enn 8 km!!
Ble han trøtt så hang han etter, så gikk han når han hadde fått hvilt seg litt. Bratte bakker og sure miner pga trøtte unger, er ikke lengre ett problem!!!
Tusen takk!!”

Marit

“Framsteg barnehage i Mandal har spreke barn og voksne – de har bestilt 10 stk 123ski trekkseler. Gratulerer og god tur!”

Framsteg barnehage

“Dette må jo være noe for besteforeldre og foreldre som gjerne vil ha sine kjære små med på skitur. Min far pleide å dra meg i et litt primitivt tau eller med stavene…..skulle gjerne hatt 123skisele den gangen!”

Sissel

“Vi har hatt veldig mange gode skiturer med 123ski trekksele. På fjellet, over lange vann, oppover og nedover bakker. Anbefales!”

Brita

“Sidst på ugen gik vi en tur på 9 km (Austlid-Skei-retur) med pæne bakker, og alt fungerede fint, både opad og nedad, og vi havde en fin tur.”

Flemming

“Bra produkt. Den er bedre enn swix’ variant, for Swix har ikke skikkelig voksensele. Bra tau også – elastisk og med friksjon.”

Jørgen

“Vi har bare brukt den et par ganger til nå. Beltet og tauet er helt topp. ”

Brith

Leave a Comment

image description