Historien

Om meg selv og utviklingen av 123ski skisele

profile-img

Mitt navn er Helleik Rabbe, bor på Nesodden, er gift med Brita, har to barn, Finn-Taro på 31 og Thora på 14. Jeg har alltid vært interessert i friluftsliv og har ønsket å dele dette også med barna mine.

Da den yngste, Thora, kom i skialderen opplevde jeg at skiopplevelsen ble så som så både for henne og for meg selv.
Jeg fikk en ide! Jeg hadde tidligere snørekjørt med hund og hadde det utstyret fortsatt. Hva om vi byttet roller slik at jeg ble hunden? Som tenkt så gjort, hundeselen ble sydd om slik at den passet til Thora og så var faktisk 123ski protypen klar. Og det fungerte – strålende! Nå var en skitur noe vi kunne glede oss over hele familien og vi fikk faktisk gått langt på ski. Nå var det slutt på «orker ikke mer» og «kommer vi ikke snart til en nedoverbakke». Thora fikk masse skitrening, balansetrening, frisk luft og en skiopplevelse som ikke hadde vært mulig uten denne anordningen. En kan selvsagt stille spørsmål om – skal ikke barna gå selv da? og jo, det skal de og det får de også gjort – de går både på flaten og fiskebein i oppoverbakkene, men får litt drahjelp slik at de kommer lenger av gårde. Så er det selvsagt lov å koble barnet fra også – når det passer.

I nedoverbakkene kobles bare tauet til baksiden av barnet og forsiden på deg selv så fungerer du som en bremse for barnet. I slalåmbakken er det mulig å bruke 2 tau slik at en får slalåmtreningen.skisele-trekkesele

Jeg håper mange vil få gleden av lange skiturer med barna sine – det er en stor glede for store og små og gir gode minner som en kan dele og gi videre. Skiselene er på lager for omgående levering. Vi sender ut i den rekkefølge bestillingene kommer og vi gir 100% fornøyd garanti!

Forretningen drives i regi av Rabbes Holding NUF med organisasjonsnummer 996 728 765. Om du ønsker kontakt, finner du kontaktopplysninger her.

image description